Koulutukset

ODYSSEY NAIL SYSTEMS FINLAND

Odyssey Nail Systems rantautui Suomeen ensi kertaa vuonna 2004. Vuoden 2009 alusta Odysseyn maahantuontia ja koulutuksia tarjoaa Odyssey Nail Systems Finland Oy. Kasvoina ONS Finland Oy:n takana ovat ONS Kouluttajat ja aktiivisesti kilpailevat kynsimuotoilijat Päivi Kurman ja Hanna Sokajärvi. Vuoden 2009 alku toi Odysseyn Suomen toimintaan paljon muutoksia.

KOULUTUKSET

Odysseyn International Master Educator Trang Nguyen on tuonut meille oppejaan vuosittain, ja on täten antanut meille mahdollisuuden kasvaa ja kehittyä työssämme. Vuosien työn ja harjoittelun tuloksena Suomessa on tällä hetkellä neljä Odysseyn certifioimaa kouluttajaa.
Tasokas ja tarkoituksenmukainen koulutus on Odyssey Nail Systemsin ideologiassa tärkein osa-alue. Siksi noudatammekin Odysseyn Kansainvälistä Koulutusohjelmaa. Kynsien muotoilu on erittäin haastavaa työtä, ja lyhyiden kurssien sijaan tarjoammekin todellisia ammattilaisia valmistavaa peruskoulutusta. Jo ammattilaisille tarjoamme koristelukoulutuksia ja preppausta salonkityöskentelyyn. Voit myös ostaa yksittäisiä koulutuspäiviä/teoriaosuuksia peruskoulutusohjelmastamme. Etsi haluamasi aihealue koulutuskalenteristamme ja ilmoittaudu! Jos olet ammattilainen ja työskentelet akryylillä tai geelillä mutta haluat oppia toisenkin tekniikan, ota yhteyttä niin räätälöimme sinulle kurssin! Tavoitteenamme on, että kaikki ONS-kynsimuotoilijat menestyvät - kauniita ja kestäviä kynsiä tehden - liiketaloudellisesti kannattavassa ajassa. Kilpailemalla kehitystä haluaville tarjoamme kilpailukoulutusta kaksi kertaa vuodessa. Kouluttajiksi haluaville järjestämme kouluttajien leirejä – mikäli kiinnostut – kysy Kouluttajaohjelmastamme! Toimintamallistamme ja tuotteistamme kiinnostuneille tarjoamme tuotteenvaihtokoulutuksia.

Odyssey Nail Systems Finland Oy

Le Blank, Turuntie 6 2.krs, 24100 SALO, puh (02) 7311 200
© Satu Airio 2009